torsdag 9. juni 2011

Gud Frelser Jøde & Hedning likt!

ER EVANGELIET EVIG? OGSÅ FRA BEGYNNELSEN OG FOR ABRAHAM TIL OSS?


Fra Synden Lønn,Døden ikke ble gjennomført i Edens Have-Da Adam & Eva valgte  å følge Satan-opphavet til det onde opprøret...Da hadde Gud Herren en plan.Første Bildet på dette er Slaktingen av Lam for å "Kle deres Nakenhet"! Synden Må-Sones-Gud er Rettferdig-Sønnen ville ofre seg for å vinne oss tilbake! Nåde over Nåde!

Og "De to Ble Ett" i Kristus! Vi,ikke Jøder får del med Israel og Podes inn på Vintreèt i Joh.15 og mye mere! Fra Det Gamle Testamentet er også samme Mulighet til å "Bli en Del Med Israel"! Lover og Bud gjaldt Alle - Som var i deres "Hus"! Vi ER alle Ett i Kristus! Nå & Da!  Om vi Trodde! Se Ruth og Rahab (Josva 2). De grener som var Hugget av p.g.a at de ikke Trodde-Som Abraham.Dette ER "Den eldste Pakt som Ble Fornyet med Kristi Død og Oppstandelse! De kan og Podes på igjen...akkurat som oss i De gamle tider!

 Klikk og se,noter og Se om dette er Skriften!



ABRAHAM SÅ FRAM MOT & VI SER TILBAKE PÅ MESSIAS-DEN SALVEDE-GUDS SØNN:

Gud Gjør ikke forskjell på folk ! Summen av Guds Ord (Kristus?) ER Sannhet! Han ER i Går,i Dag den samme-Ja,Til EVIG TID! Takk & Lov! Frelsen skulle UT til Alle! I GT & NT skulle vi være: "Konger & Prester"! Evangeliet Kom fra Jødene,ved Jesus Kristus,Davids Sønn! Nåde Ved Tro-Abrahams tro:Gud valgte selv ut en "Soning for VÅR synd"! Gud Døde for oss og vi fikk "Forlikelsens Tjeneste"! Da Han stod opp fra Døden så står også VI opp "Til Hans Liv"! Vi "Kan-Hvis vi vil..." Leve I Kristus! Eller velge å fortsette som før: "Dere har Djevelen til Far-Dere Gjør IKKE min Vilje! Dere Holder ikke Min Lov og Mine Bud! De ER alltid det samme! Jeg Forandrer meg Aldri! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar