fredag 29. oktober 2010

White Horse Media - forkynne sin frelse, Sannheten og triumferende tilbake

White Horse Media - forkynne sin frelse, Sannheten og triumferende tilbake

1 kommentar:

  1. Jesus kom for å oppfylle Loven-ikke oppheve...Mye her vi bør ta stilling til som jeg er sikker på mange av leserne ikke har det minste peiling på!Forveksle ikke-Helliggjørelse-med lovgjerninger!
    Luk.10:25 Da sto en lovkyndig fram og ville sette Jesus på prøve. «Mester,» sa han, «hva skal jeg gjøre for å arve evig liv?» 26 «Hva står skrevet i loven?» sa Jesus. «Hva leser du der?» 27 Han svarte: « Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din kraft og av all din forstand, og din neste som deg selv.» 28 Da sa Jesus: «Du svarte rett. Gjør det, så skal du leve.»
    Matt.22:De to store bud
    34 Da fariseerne hørte at han hadde stoppet munnen på saddukeerne, kom de sammen. 35 Og en av dem, en lovkyndig, spurte for å sette ham på prøve: 36 «Mester, hvilket bud er det største i loven?» 37 Han svarte: «' Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand.' 38 Dette er det største og første bud. 39 Men det andre er like stort: ' Du skal elske din neste som deg selv.' 40 På disse to budene hviler hele loven og profetene.»

    SvarSlett