mandag 15. november 2010

Se opp for falske Profeter!

Hva er Torontobevegelsen/Den 3.Bølge/Lattervekkelsen egentlig?
http://www.jesus-frelser.com/Torontobevegelsen.wmv

Må bare advare på det sterkeste mot slikt tull.Studer skriften om det er av Gud.
Prøv åndene! 
4Mine kjære, tro ikke enhver ånd! Prøv åndene om de er av Gud! For det er gått mange falske profeter ut i verden.  2 På dette kjenner dere Guds Ånd: Hver ånd som bekjenner at Jesus Kristus er kommet i kjøtt og blod, er av Gud.  3 Men enhver ånd som ikke bekjenner Jesus, er ikke av Gud. Det er Antikristens ånd, som dere har hørt skal komme. Og den ånden er allerede nå i verden.(1.Joh.4:1-3)
Når Menneskesønnen kommer 
Matt.24:23 Om noen da sier til dere: 'Se her er Messias', eller: 'Der er han', så tro det ikke! 24 For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for om mulig å føre selv de utvalgte vill. 25 Nå har jeg sagt dere det på forhånd! 26 Om de altså sier til dere: 'Se, han er ute i ødemarken', så gå ikke dit ut, eller: 'Se, han er i et rom der inne', så tro det ikke.

Husk,de kommer-Innenfra-De bærer ikke god Frukt!
Matt.7: 15 Men vokt eder for de falske profeter, som kommer til eder i fåreklær, men innvortes er glupende ulver! 16 Av deres frukter skal I kjenne dem; kan en vel sanke vindruer av tornebusker eller fiken av tistler? 17 Således bærer hvert godt tre gode frukter, men det dårlige tre bærer onde frukter. 18 Et godt tre kan ikke bære onde frukter, og et dårlig tre kan ikke bære gode frukter.19 Hvert tre som ikke bærer god frukt, blir hugget ned og kastet på ilden

Husk mine venner:Det som betyr noe i lengden er at DU blir med når Herren kommer og henter sine.

1 kommentar: