fredag 26. november 2010

Bygger ikke Herren huset er det forgjeves! Kan koste deg Frelsen!

Hvem bygger Herrens hus:

DET ER TO BYGG MESTERE,HVEM ER DIN:

Handler egentlig om hvem som er Herrens disippel:
Matt.7:Falske disipler
21 Ikke enhver som sier til meg: 'Herre, Herre!' skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje. 22 Mange skal si til meg på den dagen: 'Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, drevet ut onde ånder ved ditt navn og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?' 23 Da skal jeg si dem rett ut: 'Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!'
Huset bygd på fjell
24 Hver den som hører disse mine ord og gjør det de sier, ligner en klok mann som bygde huset sitt på fjell. 25 Regnet styrtet, elvene flommet, og vindene blåste og slo mot huset. Men det falt ikke, for det hadde sin grunnvoll på fjell.
UNDERSØK HVEM SOM ER BYGG MESTEREN:

En god spade er det beste redskap for en Kristen i dag.Forbered deg på stormen:Kjenn din Grunn-Klippen Kristus! Bygg Ditt Hus (Som er Hans Hus-På Han) Se til at de bygger på denne klippe;Ikke begynn å reise huset for tidlig..ut i tjeneste.(Lære å holde !!! ALT Han har befalt) Så må vi finne Hoved-hjørnestenen og Topp.stenen.Hvit/Beregn hva det koster å bygge Huset (Tempelet/Deg) Han er Alfa & Omega! Bygget begynner og slutter med Han! De som har "djevelen til far "Hører" ikke på dette rådet og derfor beviser de hvem som er deres far-og Fallet er stort!
Ves å grave.å jobbe med Huset Vet Du-ALT - om husets kvaliteter og du stoler på det når stormen kommer! Amen ja kom Herre Jesus ja,Kom.Amen!
MANGE STORVERK ER REIST I HERRENS NAVN:

1.Kor.3: 10 I kraft av den nåde Gud har gitt meg, la jeg grunnvollen som en klok byggmester; en annen bygger videre. Men hver enkelt må være nøye med hvordan han bygger. 11 Ingen kan legge noen annen grunnvoll enn den som alt er lagt, Jesus Kristus. 12 Men om noen bygger på grunnvollen med gull, sølv eller edelstener, med tre, høy eller halm, 13 skal det en gang vise seg hva slags arbeid den enkelte har gjort. Herrens dag skal gjøre det klart, for den åpenbarer seg med ild, og ilden skal prøve hvordan den enkeltes verk er. 14 Om det byggverket noen har reist, blir stående, skal han få sin lønn. 15 Dersom det brenner opp, må han lide tapet. Selv skal han bli frelst, men bare som gjennom ild. 16 Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere? 17 Dersom noen ødelegger Guds tempel, skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og dette tempelet er dere.
SKAL VI ALLE VÆRE BYGG MESTERE DA:
 
Kan bruke dette som et eksempel:Grunnvollen er omvendelsen.Dvs du går en annen retning.Det gjør du ved at DHÅ har overbevist deg om 1)Synd,2)Rettferdighet,3) og Dom! (Åndens oppgave.Du velger å ta imot Syndenes forlatelse i Jesu Blod da viIKKE har noe å Dekke over synden med! Velger du det ved tro-Har du bygget Kristi Grunnvoll.Så for å stadfeste dette vet du at det skal bygges et hus.Dette Huset er også Kristus,så du lar deg døpe.Dette er et symbol på at du døde med Kristus,derfor fikk du del i hans Blod og nå blir du Begravd med Han.Dvs Full neddykkelse.Slik som Jesus -I-elva Jordan og Jødene på pinse dag! Apg.2,38.
Alt dette og selve arbeidet på huset er et verk som Paulus skriver,forskjellige Byggmestere.Det som er ditt ansvar er at du Kvalitets sikrer dem! NB! Menigheten i Berøa.Apg.17:
Til Berøa
10 Så snart det ble natt, sendte brødrene Paulus og Silas til Berøa. Da de var kommet dit, gikk de til jødenes synagoge. 11 Jødene der hadde et edlere sinnelag enn de i Tessalonika, og de tok imot Ordet med all velvilje og gransket skriftene daglig for å se om alt stemte. 12 Mange av dem kom til tro...
Husk-Vi har IKKE noen mellom mann mellom oss og Herren! Vi holdes ansvarlig for våre Beviste valg!
Nernest bør ikke alle lære bort-Bygge på huset ditt.
Jak. 3:Ikke mange av dere bør bli lærere, mine brødre, for dere vet at vi lærere skal få så mye strengere dom. 2 Alle snubler vi ofte. Den som ikke snubler og feiler med det han sier, er fullkommen og i stand til å holde hele kroppen i tømme.Dette behøver ikke å være Beviste Falsk lærere,men ikke utlært i det de gir videre!Dette vil Gud teste på Ilden! MRK:Står Grunnmuren blir du frelst,såsant du ikke (Bevist) har syndet mot DHÅ! (Da ville du vært så forherdet at vi hadde ikke denne samtalen-Du ville ikke brydd deg!) Husk at i Guds tempel-og tempelet er deg-der er også hellige kar (Alt du måtte ha av talenter/Eiendeler).De må Lutres/Helliges til tjeneste.Til Tempelets-Deg og de andre (Som også er et tempel/Hus for Herren).Alt må være til Hans tjeneste.
Rom.12:Jeg formaner eder altså, brødre, ved Guds miskunn at I fremstiller eders legemer som et levende, hellig, Gud velbehagelig offer - dette er eders åndelige gudstjeneste - 2 og skikk eder ikke like med denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av eders sinn, så I kan prøve hvad som er Guds vilje: det gode og velbehagelige og fullkomne!
Håper dette er til hjelp.Mere på lager.Hos Herren er det mange rom
Det er en fornøyelse å dele Herren med Søstre og Brødre.

1 kommentar: