torsdag 2. desember 2010

BIBELENS AUTORITET I FARE! "New Age" Bibel? Anti-Krist kommer!

Det foregår en hemmelig forandring av Den Hellige skrift:Guds Ord-Jesus Kristus.



‎214 - Changing The Word Part 1 And 2 - Amazing Discoveries TV
amazingdiscoveries.tv
In this video a hands on approach of the Bible is followed, exposing the blatant changes that have been made in modern translations to rob Christ of His pre eminence. See for yourselves and prove whether these things are so

Åp.22: 18 Jeg vitner for enhver som hører ordene i denne profetiske bok: Om noen legger noe til, skal Gud legge på ham de plagene som det er skrevet om i denne boken. 19 Og om noen trekker noe fra ordene i denne profetiske bok, skal Gud ta fra ham hans del i livets tre og i den hellige by, som det er skrevet om i denne boken.

Se hvordan Jesuittene forandrer bibelen så den skal passe Anti-Krist! Bit for bit,kansje hundre talls tekster tar vekk sannheten om Frelseren for å rede vei for Babylon-Den store sjøgen! La deg ikke lure til å tro at all forandring av skriften er av det gode! (New) King James er ikke elst-Men det er den stammen av oversettere som er flest av.Altså den som er og har vært mest i bruk opp i historien! De andre,eldre er oftest spredte og ikke fullstendige.Dessuten har Rom/Katolikkenne (Jesuittere) hatt med den og gjøre.Den andre "gren" er Alexandria som var veldig Okult i de første århundreder.Læremessig mye like disse to.Samtidig var denne siste gren som spesielt KJ versjonen kommer fra brukt i Lille-Asia,der Paulus oppererte og vi har de 7 Menighetene i Åpenbaringen som Apostelen Johannes/Kjærlighets apostelen skrev om.Be Gud om Tolmodighet og Hjertets opplyste øyne.Påøv åndene.Jesu Gudommelig het prøves å tas rett foran våre øyne.Rust dere til kamp.Dette er snart en Bibel for "New Age" Tro meg-Og se for dere selv! Amen! Jesus er den Eneste som Frelser!

1 kommentar: