tirsdag 7. desember 2010

DEN SISTE BASUN? HERREN KOMMER SNART!

‎" Lattervekkelse"-"Soaking" (I ånden)-"Gathering"! "Se"! "Her er Han"! "Kom"

HØRER DERE BASUNEN-HERREN KALLER INN TIL SIN HØST!? "MOT VEKKELSE"!



JA MEN HVA SKAL VI GJØRE?


Luk.10: 2 Og han sa til dem:
«Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens herre sende ut arbeidere for å høste inn grøden hans. 3 Gå av sted! Jeg sender dere som lam blant ulver.

SE HVORDAN PROFETENS ORD PASSER INN,STUDER NØYE!

Joel 3: 14 Rop dette ut blant folkene:
Rust dere til hellig krig, vekk krigerne!
La alle stridsmenn møte fram og dra ut!
15 Smi plogskjærene om til sverd
og vingårdsknivene til spyd!
Sveklingen skal si: «Jeg er en helt.»
16 Skynd dere og kom!
Kom sammen, alle folkeslag rundt omkring!
Herre, før dine krigere dit!
17 Folkeslagene skal bryte opp
og dra til Josjafats dal.
For der vil jeg sitte til doms
over folk fra alle kanter.
18 Sving sigden, for høsten er moden!
Kom og tråkk, for vinpressen er full,
pressekummene flyter over.

For folkenes ondskap er stor.
19 Det er et mylder og ståk i avgjørelsens dal!
Herrens dag er nær i avgjørelsens dal.*
20 Sol og måne svartner,
og stjernene mister sin glans.



*Tydelig at det her tales om "Den store og forferdelige" D.v.s.Jesu 2.komme."Mylder og ståk" forstår jeg som at Babylon er høyst i virksomhet!Dette er tiden da Jesus sender arbeidere ut til den store innhøstningen.Ikke bare er Kornet modent,men det er synden/ugresset også! Det er lett å skille dem fra hverandre nå,lett å se! Det som trengs er arbeidere nok-Krigere i Herrens hær! Til å rive alle som står i Lammets Bok ut av Anti-Krists strupe! Babylon er falt! Dommen er endelig!Det er nå eller aldri! Himmel eller Helvete!


HVORDAN ER VI KOMMET I DENNE TILSTAND?
Ugresset i hveten: 
24 Han la fram for dem en annen lignelse og sa: «Himmelriket kan sammenlignes med en mann som hadde sådd godt korn i åkeren sin. 25 Og mens alle sov, kom fienden hans og sådde ugress blant hveten og gikk sin vei. 26 Da kornet skjøt opp og satte aks, kom også ugresset til syne. 27 Tjenerne gikk til jordeieren og sa: 'Herre! Var det ikke godt korn du sådde i åkeren? Hvor kommer da ugresset fra?' 28 'Det har en fiende gjort,' svarte han. Tjenerne spurte ham: 'Vil du vi skal gå og luke det bort?' 29 'Nei,' svarte han, 'for når dere luker bort ugresset, kunne dere samtidig komme til å rykke opp hveten.* 30 La dem begge vokse der sammen til høsten kommer. Og når det er tid for innhøsting, skal jeg si til dem som høster inn: Sank først sammen ugresset og bind det i bunter for å brenne det; men hveten skal dere samle i låven min.'»**



*Husk:Dette tales om "Himmelriket"(Innen i dere)-Altså Troende i Utgangspunktet!Herren i sin nåde sparer mange troende ved å la de som ikke hører Han til (Har sitt navn i Livets bok)vokse opp i Hans Menighet(Himmelen er innen i dere..nå),da det ville "Skade" Hans egne Barn!-Hvis de ble tatt bort for tidlig!Derfor er det også "Glupske ulver" som Paulus advarer om-Iblant oss!** Det fine med høsten er at dette vil Herren med sine arbeidere (Oss) skille.Han gjør det synlig ved sin Ånd-Sannhetens Ånd! Tro meg!Han vil tilintetgjøre dem.Syndens lønn er døden.Du (Den syndige/Uten å være dekket av Jesu Blod)  vil dø ved Hans komme.Den syndige kan ikke se Gud og leve!Derav Ilden.Denne verden er spart til ilden!De vil Be fjellene falle over seg!


HVA SKJEDDE? DET DRØYDE FØR JESUS KOM!
Lignelsen om brudepikene 
Matt.25:1 Da kan
himmelriket sammenlignes med ti brudepiker som tok oljelampene sine og gikk ut for å møte brudgommen.  2 Fem av dem var uforstandige, og fem var kloke.  3 De uforstandige tok med seg lampene sine, men ikke olje.  4 Men de kloke tok med seg kanner med olje sammen med lampene sine.  5 Da det trakk ut (Zzzz)  før brudgommen kom, ble de alle trette og sovnet.
   
  6 Men ved midnatt lød et rop: 'Brudgommen kommer! Gå og møt ham!'  7 Da våknet alle brudepikene og gjorde lampene sine i stand.  8 Men de uforstandige sa til de kloke: 'Gi oss litt av oljen deres, for lampene våre slukner.'  9 'Nei,' svarte de kloke, 'det blir ikke nok både til oss og dere, gå heller til kjøpmannen og kjøp selv!'*Mrk:Nåde tiden var over!
   
 10 Mens de var borte for å kjøpe, kom brudgommen, og de som var forberedt, gikk sammen med ham inn til bryllupet, og døren ble stengt. 11 Senere kom også de andre brudepikene og sa: 'Herre, herre, lukk opp for oss!' 12 Men han svarte: 'Sannelig, jeg sier dere: Jeg kjenner dere ikke.'*Nb.Hørt den før?Herre herre har ikke vi...
   
 13 Så våk da, for dere kjenner ikke dagen eller timen

*NB-NB:EN VIKTIG LEKSE:Alle 10 var jomfruer/rene i Lammets blod! Alle sovnet/Feiltolket/trodde ikke lenger på Hans komme? Men det var 5 av dem som hadde studert NOK (!!!) i Hans ord og brukt tid NOK i Bønn til å ha "Lagret Olje/Ånd" nok til å finne ut hvor hans Bryllup skulle være! Du hadde IKKE kastet bort tiden på å lete etter "åndelige "Se her er Han" opplevelser!!! Men gjort som menigheten i Berøa som Paulus berømmet:De TOK I MOT SKRIFTENE DAGLIG-MEN SJEKKET HJEMME (Ditt ansvar overfor Gud/Herren)om det stemte.Da alle skal Dømmes etter sine gjerninger-Hørte riktig ja! Dømmes (!) etter Dine gjerninger! Ikke frelses! Det er Hans verk.Kristus Jesus og Hans Blod utgytt for våre synder! La Dette være i fokus,så går du ikke fortapt.Etter Pinse dag var disiplene daglig i Tempelet-Du er et Tempel for Den Hellige Ånd.Jesus er vår Ypperste Prest-Han er daglig i Tempelet (Det Himmelske/Usunlige for mennesker-men synlig for oss i Tro! La oss alle møtes der daglig! Der er Lampene og Der er Oljen! Amen! Da kan vi si:Maranata-Ja Kom,Herre Jesus,Ja Kom! Min Elskede står for døren!

FORSTÅR DERE HERRENS KALL? HELLIGE DERE! TA PÅ GUDS FULLE RUSTNING FOR DAGEN ER HER!

GUDS RUSTNING: 

Ef.6:10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da fast! Spenn sannhetens belte rundt livet og kle dere i rettferdighetens brynje, 15 stå klar med fredens evangelium som sko på føttene. 16 Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler. 17 Ta imot (Gave) frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. 18 Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be alltid i Ånden! Våk og hold ut i bønn for alle de hellige, 19 også for meg. Be om at de rette ordene må bli gitt meg når jeg skal tale, så jeg frimodig kan gjøre evangeliets mysterium kjent, 20 det som jeg er sendebud for også mens jeg er i lenker. Be om at jeg ved evangeliet får frimodighet til å tale slik jeg skal.(Meg også-Takk og Amen!)


JUDAS MÅTTE OGSÅ ADVARE MOT DISSE I SITT BREV.
VI SKAL IKKE ENGANG HA SAMFUNN MED DEM!  
Vranglærerne og dommen over dem 
 V:3 Mine kjære! Jeg har hatt et inderlig ønske om å skrive til dere om frelsen vi har sammen. Men nå ser jeg meg tvunget til å sende dere noen formanende ord om å kjempe for den tro som de hellige én gang for alle har fått overlevert.  4 For det har sneket seg inn visse folk blant dere, ugudelige mennesker som for lengst er oppskrevet til dom. De misbruker vår Guds nåde til et utsvevende liv, og de fornekter vår eneste hersker og Herre, Jesus Kristus.
   
  5 Jeg vil minne dere om noe, enda dere allerede vet alt dette: Herren berget folket ut av Egypt, men senere utryddet han dem som ikke ville tro*.  6 Og de englene som ikke tok vare på sitt høye verv, men forlot sin egen bolig, dem holder han bundet i mørket med evige lenker til dommen på den store dagen.*  7 På samme måte var det med Sodoma og Gomorra *og nabobyene deres, hvor de levde i hor slik som disse englene, og i unaturlige lyster. De ble straffet med evig ild og er blitt et advarende eksempel. (*Disse:Sodoma v/Loth og Noah kommer jeg til bake til helt på slutten.Hvordan slutter det!)
   
  8 Likevel gjør disse menneskene det samme. Drevet av sine syner gjør de kroppen uren, forakter den myndighet som er over dem, og spotter høyere makter.  9 Erkeengelen Mikael våget ikke å spotte og dømme djevelen den gang han lå i strid med ham om kroppen til Moses. Han sa bare: Må Herren straffe deg! 10 Men disse menneskene spotter det de ikke kjenner, og det de forstår ut fra naturen, i likhet med dyr uten fornuft, det tjener til å ødelegge dem. 11 Ve dem! De har slått inn på Kains vei (Manndraperen som ikke hadde sans for det sanne offer for Gud v
 trær uten frukt om høsten, dobbelt dødeår Far) og har kastet seg ut i samme villfarelse som Bileam,(Profeterte IKKE etter Guds vilje men det folket/Kongen ville høre!) som var ute etter egen vinning). De har gjort opprør som Korah (Opprør mot Moses,Guds leder og Gud måtte straffe alle de som følgte han i opprøret!)og gått til grunne.
    12 De er skamflekker ved kjærlighetsmåltidene deres (*Agape?), der de uten frykt eller skam spiser sammen med dere. De er gjetere som bare passer seg selv *(Som Satan deres Far), skyer som driver for vinden uten å gi regn.(*Velsignelse) De er, ja, revet opp med rot.(Dvs:Dommen er over dem!)
   
 13 De er bølger på opprørt hav, som skummer opp sin egen skamløshet.(*Lager Bevegelse/Opprør!-Også som Satan deres Far!) De er forvillede stjerner som det evige nattemørket venter på.(*SÅ SANT;SÅ SANT!) 14 Det var også om dem Enok, Adams etterkommer i sjuende ledd, profeterte da han sa: «Se, Herren kommer med sine hellige engler i tusentall 15 for å holde dom over alle og kreve hvert menneske til regnskap for alle ugudelige gjerninger de har gjort, og for alle trassige ord de har rettet mot ham, disse gudløse synderne.» 16 Dette er folk som murrer og klager over sin skjebne, men som lever etter sine egne lyster. Med munnen taler de store ord, og de smigrer andre når de har nytte av det.





HVEM KAN DA BLI STÅENDE TIL SLUTT?
Joh.Åp.14:  4 Det er de som ikke har gjort seg urene med kvinner, for de er som jomfruer. Det er de som følger Lammet hvor han så går. Det er de blant menneskene som er frikjøpt for å være en førstegrøde for Gud og Lammet.  5  I deres munn ble det ikke funnet løgn, de er uten feil.
*Uten-Sjøgekvinner-Ikke det Katolske sølibat! Da taler Bibelen mot seg selv.Den som har renset og Helliget seg.Gitt sitt liv og vilje over i Jesu Hender så Han kan forme seg!Som sier nei til Satan hver dag og hvert sekund! 
NÅR OG HVORDAN VIL HANS KOMME VÆRE:


Nå håper jeg dere følger nøye med,for dette er nytt for mange.Mye er sagt og mye er fra falske Profeter.Jeg skal ikke gå i dybden her.Dette blir enkelt og oversiktelig-Tross nytt for en god del av dere.Test det alt med Skriftene.La skriften forklare seg selv! For de som vil utdype dette tema er jo Daniels bok og Johannes Åpenbaring det store.Men jeg vil ikke at dere skal glemme alt som står i brevene (Spredt) og spesielt Jesu egne ord! Her kan jeg foreslå:Matt.24. Mark.13. Luk.17 & 21. så noen få:2.Pet.3,10. 1.Tess.4,16.Joh.14,3.Lykke til.
:Trengselstiden begynner: 
-Matt.24: 3 Da han satt på Oljeberget, og disiplene var alene med ham, kom de og spurte: «Si oss: Når skal dette skje, og hva er tegnet på ditt komme og verdens ende?»
   
  4 Jesus tok til orde og sa: «Pass på at ikke noen fører dere vill!  5 For mange skal komme i mitt navn og si: 'Jeg er Messias!' Og de skal villede mange.
-Når Guds rike kommer/Husk dette er et Gledes budskap-For den dem tror!
Luk:17:20 En gang spurte fariseerne Jesus når Guds rike skulle komme. Han svarte: «Guds rike kommer ikke på en slik måte at en kan se det med øynene. 21 Ingen vil kunne si: 'Se her er det', eller: 'Der er det'. For Guds rike er midt iblant dere.»
   
 22 Til disiplene sa han: «Det skal komme en tid da dere skal lengte etter å få se en av Menneskesønnens dager, men ikke få oppleve det. 23 Folk skal si til dere: 'Se der', eller: 'Se, her er han'. Men gå ikke dit og følg ikke etter! 24 For slik som lynet flammer opp og lyser fra himmelrand til himmelrand, slik skal Menneskesønnen komme til syne på sin dag. 25 Men først må han lide mye og bli forkastet av denne slekt.(!)
   
 26 Og som det var i Noahs dager (*), slik skal det også være i Menneskesønnens dager. 27 De spiste og drakk, giftet seg og ble giftet bort, helt til den dagen Noah gikk inn i arken. Så kom storflommen og gjorde ende på dem alle. 28 På samme måte var det i Lots dager: De spiste og drakk, kjøpte og solgte, plantet og bygde. 29 Men den dagen da Lot gikk ut av Sodoma, (*) regnet det ild og svovel fra himmelen og gjorde ende på dem alle. 30 Slik skal det også gå den dagen Menneskesønnen åpenbarer seg.
*Vi har jo gått igjennom falske Profeter litt.Andre innlegg jeg har peker også mer på dem så jeg bruker ikke mer tid på det.Kun at folk vil være "Forvirret" ikke kjenne Sannheten! De vil Dra Hit & Dit for å Oppleve gud.Det triste er at "Vi skal vente i Jerusalem inntil Den Hellige Ånd kommer over oss" Den vil veilede oss! DHÅ bruker alltid Skriften! Den skal ta av Mitt (Sier Jesus) og minne dere på det! Videre sa Han at det var Det beste for oss at Han reiste! Hvorfor? Ellers hadde ikke Ånden/Sannhetens Ånd kommet Inn i oss.Den skulle "Veilede oss til den Hele-Sannhet" ! Alt altså! Gud Herren (JHWH) må virkelig stole på oss! Han kjenner det innerste av vårt indre! Betryggende.Han skal dømme!
-Ja,Hvordan var det i Noahs dager?Ingen trodde på han.Ikke så rart kansje.Først bygger han et gigantisk skip og det langt fra vann! Regn viste de heller ikke hva var! Men De som ville,kunne finne ut at Noah og hans familie var annerledes! De dyrket Himmelens og Jordens skaper! De fulgte Hans Lover! De hadde visse ting de ikke spiste og holdt sabbaten,den 7.dagen Hellig og Delte den med Han.De prøvde å få andre til å Dyrke den Levende Gud! Noah og hans Hus ble gjort til latter!
-Vi tenker kansje at de må ha vært uskyldig og Gud var urettferdig som lot regnet falle,noe de ikke hadde forutsett."Dette hadde de aldri trodd". Uansett hva Noah sa! Kom igjen..Nå må vi ikke glemme at Adam-vår stamfar levde helt opp til denne tid og de burde vite at "Alt er mulig for Gud Herren"! Han hadde jo kastet dem ut av haven og de hadde mistet sin kontakt med Herren!De burde vite at Gud Herren var Nådig og tålmodig også da han beskyttet Sønnen Kain da han slo Abel,sin bror ihjel p.g.a. misunnelse! Hva kan vi lære av dette da,vil du kansje si:Jo-Arken-Som er navnet på den båten Gud Herren ba Noah bygge for å Frelse seg og sitt Hus og alle dyr mm brukes som et symbol på Kristus (!) Jesus.Den som ikke var i Arken en uke før regnet kom ville dø! Alle på Jorden som ikke er I ARKEN/I KRISTUS-Vil dø når Han kommer.Han vil da "Løfte alle (I Han) til seg" Vannet løfter oss opp fra jorden, og jorden og ALT som er på den dør! 
Så har vi Lot og hans Hus:Det var litt verre fatt med dem! Han hadde flyttet Fam.og sin virksomhet til "Syndens By Sodoma! Eller så nær du kunne komme uten å "Være en del av den"! (NB!) Abraham (Onkel til Loth) ber for byene da Herren og 2 engler vil se hvor syndig byene er før dommen kommer over dem!Han klarer ikke å redde byene men de skal advare Loth og hans familie.Det tyder på at de er "Rettferdig nok" .De må flykte-Akkurat som Guds folk idag bes om å forlate Babylon den store (Religiøse)Sjøgen!Det må skje før ild vil falle fra Himmelen.Guds dom er lik på Loths dager:Hva kan vi lære:Det er farlig å drive "Handel med Hor Kvinnen".Vi skal ikke ha noe å gjøre med Henne! Loths Hustru snudde seg og så seg tilbake og ble til en saltstøtte! De hadde fått beskjed om ikke å snu seg og flykte opp i fjellene! "Den som har lagt hånden på plogen" skal ikke se seg tilbake står det skrevet.Profeten Elisa slapp plogen og fulgte Elias og mottok "En Dobbel del av Profetens ånd.Et tegn på DHÅ.Hun,Loths hustru var ikke ferdig med synden!Kun de 2 døtrene berget livet med han!
7 På samme måte var det med Sodoma og Gomorra og nabobyene deres, hvor de levde i hor slik som disse englene, og i unaturlige lyster. De ble straffet med evig ild og er blitt et advarende eksempel.
*MRK:Ilden brant evig? Brenner den idag? Studerer en dette nøye så må dette være et uttrykk om at noe er Endelig/Fullbrakt! Dette stemmer med at:Synd er ikke mer,Tårer er tørket bort,Det gamle er forbi osv osv.Grenene på Vintreet som ikke Bærer frukt kastes/hugges av og brennes opp.Ugresset brennes opp.(Les åp.Fra:Ny Himmel og Jord-2 Kap og sammenlign!)
En definisjon:-Helvete.Studiebibelen!
-Gehenna (Gr.) :Søppel fylling sør for Jerusalem.Utenfor Pottemaker porten (Hinnoms dal) Offersted til Molok.Senere:de fortaptes sted.Døde dyr,uværdige hennrettede forbrytere kastes dit.De som ikke fortæres av ilden fortæres av orm eller makk.For å få en mer effektiv forbrenninf ble svovel tilsatt.(12 ganger i NT. 11 av Jesus,1 av Jakob) 1.århundre.
-Sjeol:(Hebr.)Hades (Gr.)Dødsriket.Grave hull i jorden (Norsk)
-Tartaros (Gr.)Avgrunnen.
-Hell (Engelsk) Ble brukt i beskrivelsen for hvordan du skulle sette poteter:Et mørkt hull i jorden.
-Abussos (Gr.)Bunnløs,Underverden el.dødsriket.
-Tartaros:Den isolerte tilstand til falne engler.(N)Mørke i det materie univers,avgrunn el.fengsel.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar